Màrqueting   

  Elaborem estratègies i campanyes de màrqueting combinant el coneixement que tenen els nostres clients del seu sector, i el nostre propi know-how en l'àmbit del màrqueting. Us ajudarem a decidir quin tipus de missatge i format publicitari necessiten la vostra marca i els vostres comunicats i accions comercials.

   

  Combinem estrategies com el màrqueting directe, el telemàrqueting, l'E-màrqueting per realitzar la campanya adequada a cada projecte.

   

   

  Marqueting Directe dirigit a clients potencials

   

  Utilitzant la potencia del E-mailing i totes les possibilitats que ens ofereix la xarxa d’internet, us obrim les portes a un univers d’accions de comunicació. Començarem per cercar i detectar els vostres clients potencials, seguirem dissenyant un missatge i un canal adequat, executarem les accions palnificades i finalment valorarem els resultats com a part del treball.

  Disseny i realització d’accions de Telemàrqueting

   

  La utilitzacio de les telecomunicacions (telèfon, correu electrònic, fax, etc) com a element comercial, obre moltes possibilitats en determinats sectors de negoci. Igualment es pot fer el seguiment de campanyes comercials, concertar visites pels departaments comercials ii fer enquestes i valoracions sobre productes o serveis de les empreses.

  Disseny i realització d’enquestes telefòniques.

   

  Es la técnica cuantitativa més utilitzada per a la obtención d’informació primaria.  Es també la técnica principal d’investigació. A través dels análisis de resultats veurem l’exit d’aquesta, majoritariament l’esperat amb una bona sel·lecció mitjançant l’estudi i estructuració del public objectiu.

  Creació i Manteniment de base de dades

   

  Disseny i creació de bases de dades per a qualsevol aplicació, sigui per a tasques de seguiment de clients o emmagatzemament d’informació. Actualitzem la seva base de dades de clients i la posem al dia, amb l'objectiu de recuperar clients perduts i conèixer els motius d'aquestes perdues.

  Sel·lecció de clients potencials

   

  La segmentació del mercat permet dividir el seu mercat potencial en diferents categorías o segments d’acord a les seves necessitats individuals. L’objectiu es trobar a més clients que necessitin el seu producte.

  Amb la segmentación del mercat es una important publicitat i estrategia de ventes.

  Gestió de Mailings: Edició de material, manipulación i distribució.

   

  L’enviament d’informació personalitzada en format físic a un determinat public objectiu es una eina de marketing amb una gran eficaçia i rentabilitat. La personalització dels missatges permet una segmentación prèvia per a dirigir-nos directamente al nostre públic objectiu, s’obtenen respostes mesurables a cada mailing, tot aportant generalmente una bona relació inversió vs. resultats.

   

   

 


 

Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.