Organització d'events   

  A Gest-Com comptem amb professionals amb més de 20 anys d'experiència en l'organització integral d’esdeveniments socials i empresarials. Ens ocupem d'organitzar conferències, seminaris tècnics, inauguracions, llançament de productes, fires, etc. Ens fem càrrec de tots els detalls organitzatius per tal de que el seu sigui un esdeveniment brillant.

   

   

   

   

   

  Disposem d'un equip de professionals col.laboradors amb la màxima garantia per ocupar-se de tots els treballs auxiliars necessaris: disseny gràfic i publicitat, hostesses i personal d'atenció al públic, servei de fotografia, video, disseny de decoració, restauració i serveis de catering, transport, etc.

   

  Conferències i seminaris


  Organitzen conferencies i seminaris amb continguts personalitzats a l'activitat de cada client. Activitats que poden ser d'una sola jornada o varis dies, fins i tot de forma periòdica. A Gest-Com ens podem ocupar de tot el que fa referència a la logística del seu event.

  Jornades tècniques i professionals


  Estem especialitzats en la realització de jornades de tipus tècnic per l'àmbit industrial, amb múltiples experiencies desenvolupades per tota la península ibèrica. A Gest-Com ens podem ocupar de tot ell processos necessaris per tal de que el seu event es desenvolupi amb èxit.

  Inauguracions i Actes Protocolaris


  Oferim el nostre servei d'assessorament per actes d'inauguració d'instal.lacions, posada en marxa de nous serveis o qualsevol tipus d'actes protocolaris. A Gest-Com ens podem ocupar de contractar tots aquells serveis necessaris per tal de garantir que el seu dia més important sigui un èxit, i que tothom el recordi per la brillantor i senzillesa alhora d'un event pensat i preparat amb tot el carinyo.

  Actes socials i festius


  També ens fem càrrec de l'organització de festes i actes socials vinculats a qualsevol àmbit o temàtica. Disposem de professionals amb una dilatada experiència en l'organització d'actes públics en els quals pot confiar plenament. Adaptem el projecte al seu pressupost i contractem tots els serveis necessaris per la realització de l'acte.

  Fires i activitats comercials


  Gest-Com gaudeix d'una llarga experiència llarga en l'organització de fires i manifestacions comercials vinculades al món de les antiguitats. Una destacada trajectòria que ens ha permés adquirir un sistema de treball que garanteixi la qualitat de tota l'organització, establint uns objectius inicials que han de marcar el projecte des de l'inici. Posem la nostra experiència a disposició de nous projectes firals i comercials.

 


 

Marketing i Comunicació

Oferim totes les accions necessaries per a ampliar la seva cartera de clients.

Disseny exclusiu a la teva mida.

Manteniment integral per mantenir la teva web sempre al dia.

Publicitat i disseny

Gestionem tot el procés desde el disseny fins a la impressió i mailing final.